...

Mühendislik - Mimarlık Fakültesi

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Kalite Politikası

Mühendislik ve Mimarlık alanlarında ileri düzeyde bilimsel araştırma, yayın ve projeler yapmak, eğitim-öğretim ve danışmanlık hizmetleri vermek, bölgesel ve ulusal kalkınmaya katkısı olan projeler üretmek, ulusal ve uluslararası paydaşları ile işbirliği yapmak ve araştırma kalitesini sürekli iyileştirmeyi benimsemiş olmak, yükseköğretim etik kurallarına bağlı kalarak, araştırmacı, girişimci, ekip çalışmasına yatkın, analiz ve sentez yapma yeteneği gelişmiş, çevre bilincine ve toplumsal duyarlılığa sahip bilim insanları yetiştirmek, bu amaçla eğitim-öğretim ve araştırma alt yapısını sürekli olarak iyileştirmek; şeffaf, doğru ve güvenilir hizmet üretimini sağlayarak toplam kalite kültürünün yerleşmesini sağlamaktır.