...

Mühendislik - Mimarlık Fakültesi

Gıda Genel Uygulama Laboratuvarı ve Protein Yakma Ünitesi

Gıda Genel Uygulama Laboratuvarı ve Protein Yakma Ünitesi

Alet ve Ekipman Listesi
- Abbe Refraktometresi
- Blender
- Buzdolabı
- Dikey Derin Dondurucu (-86°C)
- Ceketli Isıtıcı
- Cutter
- Çeker Ocak
- Dolum makinesi (sucuk, salam, sosis)
Dondurarak Kurutucu (Freeze Dryer, -86°C)
Etüv
Gluten İndex Cihazı
Gluten Yıkama Cihazı
Isıtıcılı Manyetik Karıştırıcı
- Kimyasal Dolabı (Aspiratörlü)
- Kjeldahl Protein Yakma ve Distilasyon Ünitesi (6’lı)
- Kül Fırını
- pH metre
- Rotary Vakum Evaporatör
- Saf Su Cihazı
- Soğutmalı Santrifüj
- Su Banyosu (Çalkalamalı)
- Terazi (0,0001 g hassasiyet)
- Terazi (0,01 g hassasiyet)
- Ultra Turrax
- Un Değirmeni (Laboratuvar tipi Masaüstü)
Vakum Pompası
- Yağ Ekstraksiyon Düzeneği (6’lı Soxhlet Sistem)
- Zeleny Sedimentasyon Cihazı