...

Mühendislik - Mimarlık Fakültesi

NEVÜ’den ‘2024 Akademik Projeler Günü ve Akademik Performans Ödül Töreni’
15/03/2024

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından,‘2024 Akademik Projeler Günü ve Akademik Performans Ödül Töreni’  düzenlendi.

NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonu’nda düzenlenen programa; Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Özlem Fındık, Prof. Dr. Mutluhan Akın ve Prof. Dr. Şahlan Öztürk, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Seydi Battal Gazi Karakoç ve Prof. Dr. Adem Çatak, üniversitenin akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Programın açılışında konuşan NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ihtisaslaşan üniversite olarak, eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra Araştırma-Geliştirme (Ar-Ge)  projeleri ile her türlü yayınları önemsediklerini ve desteklediklerini söyledi.

Bu vesileyle 2023 yılında en çok atıf alan,  uluslararası indeksli dergilerde en çok yayın yapan, en çok BAP projesi yürüten, TÜBİTAK projesi tamamlayan araştırmacılarımızı ve en çok sınai mülkiyet başvurusu yapan tüm araştırmacılarımızı şahsım ve üniversitem adına bir kez daha tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının artarak devam etmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Rektör Aktekin’in konuşmalarının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mutluhan Akın üniversitenin güncel proje durumu ve 2024 yılı çalışma planı, Teknoloji Transfer Ofisi Uzmanı Öğr. Gör. Ekrem Aydın TÜBİTAK destekleri ve Spor Bilimleri Fakültesi Fakülte Sekreteri Halil Güvenç BAP ve İhtisaslaşma Proje destekleri hakkında bilgilendirme sunumunda bulundu.

Program, Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin’in Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğretim üyelerinin de yer aldığı akademisyenlere teşekkür belgelerini vermeleri ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Farklı alanlarda teşekkür belgesi alan hocalarımızı tebrik eder kariyer hayatlarında başarılarının devamını dileriz.

 

2023 Yılında En Çok Atıf Alan Araştırmacılar

Prof. Dr. Ersan KABALCI

Doç. Dr. Ebubekir KAYA

Doç. Dr. Mehmet YEŞİLBUDAK

 

2023 Yılı ve Öncesinde TÜBİTAK Projesi Tamamlayan Araştırmacılar

Prof. Dr. Şahlan ÖZTÜRK

Prof. Dr. Ali Kürşad GÖRÜR

Doç. Dr. Ayşe ORHAN

Doç. Dr. Suat BAŞBUĞ

En Çok BAP Projesi Yürüten Araştırmacılar

Prof. Dr. Serkan ŞAHİNKAYA

Prof. Dr. Şahlan ÖZTÜRK

Prof. Dr. Nesimi AKTAŞ

Prof. Dr. Cemal ÇARBOĞA

Prof. Dr. Zahide BAYER ÖZTÜRK

Doç. Dr. Kamil Emre GERÇEKASLAN

 

En Çok Sınai Mülkiyet Başvurusu Yapan Araştırmacılar

Prof. Dr. Ali Kürşad GÖRÜR

Doç. Dr. Cem Okan ÖZER