...

Mühendislik - Mimarlık Fakültesi

NEVÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nden “Bahçe Eğlencesi-Tanışma Etkinliği”
13/10/2023

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü tarafından yeni başlayan öğrenciler ile üst sınıf öğrencilerinin birbiri ile tanışmaları ve kaynaşmaları amacıyla “Bahçe Eğlencesi (Garden Party)-Tanışma Etkinliği” düzenlendi.

NEVÜ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ön bahçesinde bölüm hocaları ve bölüm öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinliğin açılışında konuşan Peyzaj Mimarlığı Bölümü Başkanı Doç. Dr. Meliha AKLIBAŞINDA, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı’nda NEVÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümü ailesine katılmayı tercih eden birinci sınıf öğrencilerini tebrik etti. Bölüm olarak öğrencilerin eğitim-öğretimlerinin yanı sıra kendilerinin sosyo-kültürel olarak gelişimlerine katkıda bulunacak etkinliklere de büyük önem verdiklerine vurgu yapan AKLIBAŞINDA, bu kapsamda yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birinci sınıf öğrencileri ile üst sınıf öğrencilerin tanışmaları ve kaynaşmaları amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Konuşmasının devamında Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Peyzaj Mimarlığı Bölümü ve üniversite hakkında öğrencilere genel bilgi veren ve bu tür sosyal etkinliklerle teknik gezilere farklı zaman dilimlerinde devam edeceklerini ifade eden AKLIBAŞINDA, etkinliğin gerçekleştirilmesine katkı sunan öğretim elemanları ve öğrencilere teşekkür etti.