...

Mühendislik - Mimarlık Fakültesi

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi 2023-2004 Güz Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı
25/09/2023

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Mühendislik-Mimarlık Fakültesi’nin 2023-2024 Güz Yarıyılı Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi Gülşehr-i Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersan Kabalcı, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Ayşe Orhan ve Doç. Dr. Serhat Çelikten, Bölüm Başkanları, fakültenin akademik ve idari personel katıldı. 

Toplantı, Prof. Dr. Ersan Kabalcı’nın 2023 YKS kontenjanları ve doluluk oranları ve öğrenci sayılarının değerlendirmesi yapılarak başladı. Kabalcı, eğitim-öğretim faaliyetleri kapsamında ders içerikleri ve derslerin işleniş şekilleri, Uygulamalı Mühendislik Yönergesi ve Uygulamalı Eğitim Programı, uluslararasılaşma kapsamında öğrenci ve öğretim elemanı değişim programı, kamu-üniversite-sanayi iş birliği çalışmaları, öğrenciler için kariyer geliştirmeye yönelik programlar, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dergisi ve Fakültemiz Komisyon Başkanlarının son bir yılı kapsayan faaliyetleri konularında bilgi verdi. 

Öğretim elemanlarının talep ve önerilerinin değerlendirildiği toplantı sonunda, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ersan Kabalcı Fakültemizde yeni göreve başlayan öğretim elemanlarına akademik çalışma hayatlarında başarılar diledi.