"YOĞURT, KAŞAR VE SUCUK ÜRETİMİNDE GÖRÜLEN BOZUKLUKLAR VE GİDERME YOLLARI" KONULU KONFERANS
25/04/2018
Fakültemiz Gıda ve Tarım Kulübü tarafından Gıda Mühendisleri İlker AYDIN ve Selda ÇETİN'in katılımı ile "Yoğurt, Kaşar ve Sucuk Üretiminde Görülen Bozukluklar ve Giderme Yolları" adlı konferans düzenlenecektir.
TARİH:25.04.2018
SAAT:14:00-17:00
YER: Üniversitemiz Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Salonu
DUYURULAR
- NEVÜ Gıda ve Tarım Kulübü Tarafından "Gıdalarda Güvenlik Krizi: Soframızda Ne Var? Taklit ve Tağşişin Etkileri” Konulu Panel
- 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Mazeret Sınavları Takvimi
- NEVÜ Gıda ve Tarım Kulübü Tarafından "Gıdalarda Güvenlik Krizi: Soframızda Ne Var? Taklit ve Tağşişin Etkileri” Konulu Panel
- 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Arasınav Takvimi (Güncelleme Tarihi:01.11.2024)
- 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi OSD Arasınav Takvimi
- Burs Duyurusu
- GSB Burs/Kredi Başvuruları Başladı
- Ek Yerleştirme ile Yerleşen Öğrencilerin Zorunlu Yabancı Dil Muafiyet Sınavı hk.
- Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları
- Türk Eğitim Vakfı (TEV) Burs Başvuruları Duyurusu
- 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Tek Ders Sınavları
- 2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi ❝Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı❞ Başvuruları Başladı!
- Tek Ders Sınavı
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Muafiyet Sınavı
- EEM Staj Bilgisi