BÖLÜM SEMİNERLERİ PROGRAMI
SIRA NO |
SEMİNER VEREN ÖĞRETİM ÜYESİ |
BÖLÜMÜ |
SEMİNER KONUSU |
TARİH |
1. |
Yrd.Doç.Dr. Kemal ŞEN |
Gıda Mühendisliği Bölümü |
Pastörizasyon İşleminin Kozan Misket Portakalından Elde Edilen Meyve Suyunun Aroması Üzerine Etkisi |
07.12.2016 |
2. |
Irmak ASİ (YLÖğrencisi) |
Gıda Mühendisliği Bölümü |
Maya Gelişimini Etkileyen Faktörlerin Etil Alkol Verimi Üzerine Etkisi |
14.12.2016 |
3. |
Gürkan TÜRK (YL Öğrencisi) |
Gıda Mühendisliği Bölümü |
Gıdalarda Aroma Aktif Bileşiklerin Olfaktometrik Yöntemlerle Belirlenmesi |
21.12.2016 |
4. |
Yrd. Doç. Dr. Nilüfer KÜÇÜKDEVECİ |
Metalurji Malzeme Mühendisliği Bölümü |
Hidrojen Depolama |
22.02.2017 |
5. |
Yrd.Doç. Dr. Hilal YILDIZ |
Gıda Mühendisliği Bölümü |
Çeşitli Sebzelerin Toplam Fenolik İçeriği ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Pişirmenin Etkisi |
01.03.2017 |
6. |
Prof. Dr. Bülent KURT |
Metalurji Malzeme Mühendisliği Bölümü |
Termoreaktif Difüzyon Kaplama Yöntemleri |
08.03.2017 |
7. |
Yrd. Doç. Dr. Suad BAŞBUĞ |
Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü |
Maxwell Denklemleri |
15.03.2017 |
8. |
Arş. Gör. Serkan DAL |
Metalurji Malzeme Mühendisliği Bölümü |
Toz Metalurjisi Yöntemiyle Metalik Köpük Üretimi ve Kullanım Alanları |
22.03.2017 |
9. |
Arş.Gör. S. Mustafa SEÇEN |
Gıda Mühendisliği Bölümü |
Kabak Çekirdeği Yağı Kullanılarak Üretilen Keklerin Bazı Kalite Kriterlerinin Tespiti |
05.04.2017 |
10. |
Yrd.Doç.Dr. K. Emre GERÇEKASLAN |
Gıda Mühendisliği Bölümü |
Patates Ununun Kek Üretiminde Kullanımı |
12.04.2017 |
11. |
MÜHENDİSLİK GÜNLERİ-12 |
19.04.2017 |
||
12. |
Yrd.Doç.Dr. Cem Okan ÖZER |
Gıda Mühendisliği Bölümü |
Et Ürünlerinde Fonksiyonel Bileşen Olarak Diyet Liflerin Kullanımı ve İnsan Sağlığına Etkileri |
26.04.2017 |
13. |
Yrd.Doç.Dr. Bülent ZORLUGENÇ |
Gıda Mühendisliği Bölümü |
Modifiye Atmosfer Paketleme Kükürt Dioksit ve Etanol Buharı Uygulamalarının İncir Meyvesinin Mikrobiyal Yükü Üzerine Etkileri |
03.05.2017
|
14. |
Prof.Dr. Nesimi AKTAŞ |
Gıda Mühendisliği Bölümü |
Sorpsiyon İzotermleri ve Gıda Teknolojisinde Uygulama Alanları |
10.05.2017 |
15. |
Arş.Gör. Osman Önder NAMAL |
Çevre Mühendisliği Bölümü |
Toprakta Bor Kaynağı Etkileri Giderim Yöntemleri |
17.05.2017 |
- NEVÜ Gıda ve Tarım Kulübü Tarafından "Gıdalarda Güvenlik Krizi: Soframızda Ne Var? Taklit ve Tağşişin Etkileri” Konulu Panel
- 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Mazeret Sınavları Takvimi
- NEVÜ Gıda ve Tarım Kulübü Tarafından "Gıdalarda Güvenlik Krizi: Soframızda Ne Var? Taklit ve Tağşişin Etkileri” Konulu Panel
- 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Arasınav Takvimi (Güncelleme Tarihi:01.11.2024)
- 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi OSD Arasınav Takvimi
- Burs Duyurusu
- GSB Burs/Kredi Başvuruları Başladı
- Ek Yerleştirme ile Yerleşen Öğrencilerin Zorunlu Yabancı Dil Muafiyet Sınavı hk.
- Kısmi Zamanlı Öğrenci Başvuruları
- Türk Eğitim Vakfı (TEV) Burs Başvuruları Duyurusu
- 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Tek Ders Sınavları
- 2024-2025 Eğitim Öğretim Dönemi ❝Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı❞ Başvuruları Başladı!
- Tek Ders Sınavı
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Muafiyet Sınavı
- EEM Staj Bilgisi