BÖLÜM SEMİNERLERİ PROGRAMI
|
SIRA NO |
SEMİNER VEREN ÖĞRETİM ÜYESİ |
BÖLÜMÜ |
SEMİNER KONUSU |
TARİH |
|
1. |
Yrd.Doç.Dr. Kemal ŞEN |
Gıda Mühendisliği Bölümü |
Pastörizasyon İşleminin Kozan Misket Portakalından Elde Edilen Meyve Suyunun Aroması Üzerine Etkisi |
07.12.2016 |
|
2. |
Irmak ASİ (YLÖğrencisi) |
Gıda Mühendisliği Bölümü |
Maya Gelişimini Etkileyen Faktörlerin Etil Alkol Verimi Üzerine Etkisi |
14.12.2016 |
|
3. |
Gürkan TÜRK (YL Öğrencisi) |
Gıda Mühendisliği Bölümü |
Gıdalarda Aroma Aktif Bileşiklerin Olfaktometrik Yöntemlerle Belirlenmesi |
21.12.2016 |
|
4. |
Yrd. Doç. Dr. Nilüfer KÜÇÜKDEVECİ |
Metalurji Malzeme Mühendisliği Bölümü |
Hidrojen Depolama |
22.02.2017 |
|
5. |
Yrd.Doç. Dr. Hilal YILDIZ |
Gıda Mühendisliği Bölümü |
Çeşitli Sebzelerin Toplam Fenolik İçeriği ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Pişirmenin Etkisi |
01.03.2017 |
|
6. |
Prof. Dr. Bülent KURT |
Metalurji Malzeme Mühendisliği Bölümü |
Termoreaktif Difüzyon Kaplama Yöntemleri |
08.03.2017 |
|
7. |
Yrd. Doç. Dr. Suad BAŞBUĞ |
Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü |
Maxwell Denklemleri |
15.03.2017 |
|
8. |
Arş. Gör. Serkan DAL |
Metalurji Malzeme Mühendisliği Bölümü |
Toz Metalurjisi Yöntemiyle Metalik Köpük Üretimi ve Kullanım Alanları |
22.03.2017 |
|
9. |
Arş.Gör. S. Mustafa SEÇEN |
Gıda Mühendisliği Bölümü |
Kabak Çekirdeği Yağı Kullanılarak Üretilen Keklerin Bazı Kalite Kriterlerinin Tespiti |
05.04.2017 |
|
10. |
Yrd.Doç.Dr. K. Emre GERÇEKASLAN |
Gıda Mühendisliği Bölümü |
Patates Ununun Kek Üretiminde Kullanımı |
12.04.2017 |
|
11. |
MÜHENDİSLİK GÜNLERİ-12 |
19.04.2017 |
||
|
12. |
Yrd.Doç.Dr. Cem Okan ÖZER |
Gıda Mühendisliği Bölümü |
Et Ürünlerinde Fonksiyonel Bileşen Olarak Diyet Liflerin Kullanımı ve İnsan Sağlığına Etkileri |
26.04.2017 |
|
13. |
Yrd.Doç.Dr. Bülent ZORLUGENÇ |
Gıda Mühendisliği Bölümü |
Modifiye Atmosfer Paketleme Kükürt Dioksit ve Etanol Buharı Uygulamalarının İncir Meyvesinin Mikrobiyal Yükü Üzerine Etkileri |
03.05.2017
|
|
14. |
Prof.Dr. Nesimi AKTAŞ |
Gıda Mühendisliği Bölümü |
Sorpsiyon İzotermleri ve Gıda Teknolojisinde Uygulama Alanları |
10.05.2017 |
|
15. |
Arş.Gör. Osman Önder NAMAL |
Çevre Mühendisliği Bölümü |
Toprakta Bor Kaynağı Etkileri Giderim Yöntemleri |
17.05.2017 |
- 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Danışman Görüşme Saatleri
- 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Mazeret Sınav Programları
- Mazeret Sınav Programları hakkında.
- Ek Yerleştirme ile Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerimizin dikkatine!
- ERASMUS+ YABANCI DİL SINAVI BAŞVURULARI
- 2025-2026 Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Güz Dönemi Ara Sınav Programı (Güncellenme Tarihi:30.10.2025)
- İŞKUR Gençlik Programı Kura Çekim Sonucu
- Rektör Aktekin, Nevşehir Bilim ve Teknoloji Festivali’nde “Küresel Çağda Eğitimde Dönüşüm ve Okullarımıza Yansımaları” Üzerine Söyleşide Bulunacak
- Zorunlu Yabancı Dil I-II Dersi Ek Kontenjan Muafiyet Sınavı
- İŞKUR GENÇLİK Programı Başvuruları Başladı