...

Mühendislik - Mimarlık Fakültesi

MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ BÖLÜM SEMİNERLERİ PROGRAMI
28/11/2016

BÖLÜM SEMİNERLERİ PROGRAMI

SIRA NO

SEMİNER VEREN ÖĞRETİM ÜYESİ

BÖLÜMÜ

SEMİNER KONUSU

TARİH

1.

Yrd.Doç.Dr. Kemal ŞEN

Gıda Mühendisliği Bölümü

Pastörizasyon İşleminin Kozan Misket Portakalından Elde Edilen Meyve Suyunun Aroması Üzerine Etkisi

07.12.2016

2.

Irmak ASİ (YLÖğrencisi)

Gıda Mühendisliği Bölümü

Maya Gelişimini Etkileyen Faktörlerin Etil Alkol Verimi Üzerine Etkisi

14.12.2016

3.

Gürkan TÜRK (YL Öğrencisi)

Gıda Mühendisliği Bölümü

Gıdalarda Aroma Aktif Bileşiklerin Olfaktometrik Yöntemlerle Belirlenmesi

21.12.2016

4.

Yrd. Doç. Dr. Nilüfer KÜÇÜKDEVECİ

Metalurji Malzeme Mühendisliği Bölümü

Hidrojen Depolama

22.02.2017

5.

Yrd.Doç. Dr. Hilal YILDIZ

Gıda Mühendisliği Bölümü

Çeşitli Sebzelerin Toplam Fenolik İçeriği ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine Pişirmenin Etkisi

01.03.2017

6.

Prof. Dr. Bülent KURT

Metalurji Malzeme Mühendisliği Bölümü

Termoreaktif Difüzyon Kaplama Yöntemleri

08.03.2017

7.

Yrd. Doç. Dr. Suad BAŞBUĞ

Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü

Maxwell Denklemleri

15.03.2017

8.

Arş. Gör. Serkan DAL

Metalurji Malzeme Mühendisliği Bölümü

Toz Metalurjisi Yöntemiyle Metalik Köpük Üretimi ve Kullanım Alanları

22.03.2017

9.

Arş.Gör. S. Mustafa SEÇEN

Gıda Mühendisliği Bölümü

Kabak Çekirdeği Yağı Kullanılarak Üretilen Keklerin Bazı Kalite Kriterlerinin Tespiti

05.04.2017

10.

Yrd.Doç.Dr. K. Emre GERÇEKASLAN

Gıda Mühendisliği Bölümü

Patates Ununun Kek Üretiminde Kullanımı 

12.04.2017

11.

MÜHENDİSLİK GÜNLERİ-12

 19.04.2017

12.

Yrd.Doç.Dr. Cem Okan ÖZER

Gıda Mühendisliği Bölümü

Et Ürünlerinde Fonksiyonel Bileşen Olarak Diyet Liflerin Kullanımı ve İnsan Sağlığına Etkileri

26.04.2017

13.

Yrd.Doç.Dr. Bülent ZORLUGENÇ

Gıda Mühendisliği Bölümü

Modifiye Atmosfer Paketleme Kükürt Dioksit ve Etanol Buharı Uygulamalarının İncir Meyvesinin Mikrobiyal Yükü Üzerine Etkileri

03.05.2017

 

14.

Prof.Dr. Nesimi AKTAŞ

Gıda Mühendisliği Bölümü

Sorpsiyon İzotermleri ve Gıda Teknolojisinde Uygulama Alanları

10.05.2017

15.

Arş.Gör. Osman Önder NAMAL

Çevre Mühendisliği Bölümü

Toprakta Bor Kaynağı Etkileri Giderim Yöntemleri

17.05.2017